info@aida.se   031-81 71 01

Personlig assistans

Personlig assistans i Göteborg?


Dina behov av personlig assistans är unikt. Det viktigaste för oss är att skapa en personlig assistans som passar just dig.

Personlig assistans är ett sätt att vara med och styra ditt liv och din Din vardag. På Aida jobbar vi med att se till att dina möjligheter blir så stora som möjligt. Vi tar också tillvara alla de rättigheter du har på bästa sätt.

Vi lär känna varandra och börjar sedan tillsammans planera på de bästa lösningarna för att du ska få den vardag och den personliga assistans du vill ha.

Assistenterna
Det är en självklarhet att du är med och väljer dina assistenter. Det är du som tillbringar stora delar av din dag tillsammans med dem.

Vi gör vad vi kan för att de ska trivas och stanna. Möjligheten att välja anhöriga som assistenter ser vi som en självklarhet och vi gör samtidigt vad vi kan för att föräldrar och anhöriga ska slippa täcka luckor vid sjukskrivningar.

I grunden finns våra värderingar och vår kultur som genomsyrar allt vi gör. Vi är en lärande verksamhet och för att utvecklas är det avgörande att vi lyssnar på våra medarbetares synpunkter och idéer.

Arbetsledare
Hos varje vårdtagare finns en arbetsledare. Din arbetsledare finns alltid nära till hands och kan svara på frågor om till exempel bemanning och den dagliga planeringen. Jour finns tillgänglig utanför kontorstid om det uppstår akuta situationer när det gäller exempelvis bemanning.© 2010 - 2022 Aida Vårdservice. All rights reserved. Webbdesign

  info@aida.se    031-81 71 01